Éhen halok!!!!!!

2014.aug.10.


Utálom a vasárnapot!

/ A tegnapi tűsarkúzás eredménye 3 db brutális vízhólyag a sarkaimon. Így aztán esélytelen vagyok a szakadó esőben zárt cipőt felvenni......Úgy kell nekem! /

Miért van az, hogy akkor ömlik, zuhog az eső amikor mennem kell dolgozni....buszra fel-le, gyalogolni nyitott papucsban ?!

Miért van az, hogy amikor már bent vagyok és dolgozom, odakint 100 ágra süt a nap, egy szem eső nem esik és vendégek jönnek, jönnek megállás nélkül, ők bezzeg nem áznak el....a kellemetlenség csak nekem jár, ha szívás, akkor legyen jó nagy szívás, úgy az igazi!!!

Mai termés: rövidebb munkanap vasárnap, csak" 6 óra, 20 hajvágás, non-stop....

Mindjárt éhen halok! 

Nem azért utálom a vasárnapot, mert dolgozni kell, vagy mert általában megbolondulunk annyira sokan vannak......

 Azért útálom, mert egyszerűen nincs olyan erős ok, ami miatt egy percre megállhatnánk....

Nem tudunk inni, semmit , se kávé, se víz...na jó, néha amikor a kasszához megyünk, sutyiba leguggolok és meghúzom a vizesüveget.....de annyit nem sikerül inni, hogy egész nap egyszer is el kelljen menni a wc-re....

Nem tudunk enni, semmit, egy falatot sem.....se reggeli, se ebéd, se szendvics, se egy csoki.....én tic-tacot szoktam szopogatni, amikor érzem, hogy szédülök.....akkor tudom, hogy a vércukorszintem zéró, és lassan bekrepálok itt!!!

Fáj a  gyomrom, vágom, és vágom a hajakat....de közben arra gondolok, hogy fogom én ezt kibírni....éhen fogok halni......és hiába erőlködök a  hízókúrával......esélytelen....Ahhoz enni kéne....ennivalót!!!!!

Mint egy robot, mint egy gép, a beakadt lemezével......Néha megcsillan előttünk egy kis remény, hogy na, talán most, elfogynak végre pár percre lesz megállás, gyors kávé, pisi , pár falat.........3 -an dolgozunk, a főnök , én, meg az albán srác......pár perce már nem jött be senki....Van Isten ?????....Az albán kész lett a vendégével és nem volt következő.......gyorsan leszaladt az alagsorba, elintézte a dolgait, szerencséje volt...persze...másoknak mindig az van!!! Kapott 4 percet, több mint a semmi, de már jött egy vendég, el is kezdte csinálni.......Közben én lélegzetvisszafojtva dolgoztam, hogy "Istenem, segíts, ne jöjjön be senki, pls, csak még 3 percig ne.....mindjárt kész vagyok a hajvágással, és akkor én .....is....le tudnék menni .....csak 2 percet ..........De neeeeeeem! Persze, hogy nem! Jöttek! Négyen, paki gyerekkel, meg 2 angol....Nanáááá...

Délután még 4x voltam közel a " majdnem letudok menni inni, enni 2 falatot" állapothoz, de nekem soha nincs szerencsém...Ez olyan szar érzés.....várod, mondogatod magadnak, majd a következő után....na jó, most nem....na de majd , hátha ezután és érzed, kicsit szédelegsz már........és nem, nem , nem!!!! 

Azt gondolom, hogy ilyen nincs, ez nem véletlen.

Valamiért nekem minden nehezebben megy, nekem nem úgy van szerencsém, esélyem mint másoknak!!!!

De miért ??!! .......Vagy csak én spilázom túl ???

Egy ilyen vasárnap mínusz 1,5 kg, az biztos, a mostani versenysúlyom 53 kg. 

Néha eszembe jut, amit sok hülye fenhangon szajkóz......Angliában van lehetőséged sok pénzt keresni!!!! Ha ügyes vagy, ha kitartó vagy, ha jó szakmád van és szerencsével jól fizető munkahelyet is találtál!!! Igen!! Igaz!!!

De mekkora árat fizetsz érte???!!!Minden nap meg kell dögleni......

Na ezért útálom a vasárnapot!!